Artikel
23 nov '10
23 november '10
2 min

De school als lerende organisatie. Wat leert HRM daarvan?

Op dinsdag 30 november 2010 organiseert CKC seminars de 2e editie van het jaarcongres HRM & het Onderwijs, het jaarcongres voor de HR-professional werkzaam in de onderwijssector. Onderwijs heeft als primair proces leren, maar hoe wordt dit doorvertaald naar de secundaire processen? Hoe leer je organisaties leren? Hoe ontwikkel je goed HRM-beleid? Hoe verhoog je daarmee de arbeidsproductiviteit en – participatie? Kwalitatief goed en hoogwaardig onderwijs verzorgen, daar draait het om in de onderwijssector. Het thema van dit congres is dan ook: De school als lerende organisatie. Wat leert HRM daarvan?

Als partner van congres HRM & het Onderwijs, bieden wij een praktijkcase aan die wordt verzorgd door Hans van Breukelen. Hij spreekt tijdens het congres namens Driessen en geeft u inzicht in succes. Hoe maakt u van uw organisatie een absolute titelkandidaat? En wat betekent dat voor u als HRM-er?

Daarnaast staan we op de beursvloer om u te voorzien van de nodige informatie. De medewerkers van Driessen laten u graag zien, wat Driessen voor uw organisatie kan betekenen. Ook kunt u als bezoeker van het congres, gegevens achterlaten in de stand en kans maken op een exclusieve VIP-kaart voor de Unieke HRM Top Meeting speciaal voor het onderwijs. Wij ontmoeten u graag bij HRM & het Onderwijs.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.