Artikel
24 mei '11
24 mei '11
2 min

Bijeenkomst update CAO VO met bijdrage van de VO-raad

Per 1 augustus 2011 heeft het voortgezet onderwijs een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst. Met een nieuwe CAO, komen er ook nieuwe regels en voorschriften. Professionals uit het voorgezet onderwijs hebben waarschijnlijk niet de tijd om in korte tijd zelf alle wijzigingen en informatie te doorgronden, maar waarschijnlijk wel de behoefte aan een update over de nieuwe CAO. Daarom organiseert Driessen dinsdagmiddag 14 juni een speciale bijeenkomst over de nieuwe CAO VO met een inhoudelijke bijdrage van Frans Mentjox (VO-raad, arbeidsvoorwaarden).

Programma
Het programma voor de CAO-update op 14 juni bestaat uit twee delen. Allereerst zal dhr. Mentjox in een interactieve sessie de nieuwe CAO toelichten. Hoe moeten bepaalde artikelen uit de CAO uitgelegd worden? Welke gedachte zit er achter bepaalde veranderingen? Slechts enkele voorbeelden van vragen die bij u of uw collega’s kunnen spelen en die u tijdens de update kunt stellen.

In het tweede gedeelte worden gevolgen van enkele belangrijke wijzigingen in de CAO VO voor de VO-sector besproken. Dit zal gepresenteerd worden door de VO-experts van Driessen, in samenwerking met de VO-raad.

Extra: gratis toegang HRM-systeem

Alle deelnemers aan de bijeenkomst krijgen een maand lang gratis de beschikking over RAP VO. Het HRM-kennissysteem voor de VO-sector, gebaseerd op de CAO-tekst van de VO-raad. Zo heeft u meteen digitaal de beschikking over de actuele arbeidsvoorwaarden kunt u tevens gebruik maken van extra modules zoals jurisprudentie, de HRM helpdesk en een uitgebreide kennisbank.

Informatie en inschrijven
De bijeenkomst vindt plaats in bij Regardz Meeting Center La Vie Utrecht. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De bijeenkomst is op dinsdag 14 juni en duurt van 13.00u tot 16.30u. De kosten voor de bijeenkomst zijn € 60,- per persoon. Wilt u meer informatie over de bijeenkomst of meteen inschrijven? Ga dan naar www.driessen.nl/caovo. Voor vragen kunt u contact opnemen met Paul van Tiggelen via 0492 – 50 66 66 of paul.vantiggelen@driessen.nl

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.