Artikel
11 apr '12
11 april '12
2 min

Actualiteitendagen personeels- en salarisadministratie voorjaar 2012

Zoals u wellicht al gewend bent van Driessen organiseren wij ook dit voorjaar weer actualiteitendagen op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Dit voorjaar vinden de PSA Actualiteitendagen plaats op 15, 22, 29 en 31 mei. Tijdens de actualiteitendagen worden de laatste relevante ontwikkelingen binnen uw vakgebied behandeld en besproken. Na afloop van deze dag bent u volledig bijgepraat over relevante en actuele onderwerpen op het gebied van personeels- en salarisadministratie.

Onderwerpen PSA Actualiteitendag
Dit voorjaar besteden we onder andere aandacht aan de medewerker van 60+ en de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de levensloopregeling. Daarnaast zet bioloog Patrick van Veen veelvoorkomende problemen op de werkvloer in een ander daglicht, waarbij hij ons gedrag vergelijkt met dat van apen; dat leidt tot verrassende inzichten! Tenslotte behandelen we natuurlijk het laatste nieuws met betrekking tot PSA.

Inschrijven?
Wilt u in één dag volledig worden bijgepraat over de meest actuele onderwerpen binnen uw vakgebied? Meld u dan aan op www.driessen.nl/actualiteitendagen. Hier kunt u ook het complete programma bekijken. Als u verzekerd wilt zijn van een plaats dan raden wij u aan om u zo snel mogelijk aan te melden. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Wilt u een collega attenderen op de PSA Actualiteitendagen? Ga naar de pagina om uw collega uit te nodigen.

Kosten
Deelname aan onze actualiteitendagen kost € 109,- per persoon. Heeft u echter in de afgelopen twee jaar een keer een actualiteitendag van Driessen bijgewoond? Dan bedragen de kosten slechts € 99,- per persoon. Voor in-house trainingen maken wij graag samen met u aparte afspraken over de prijs.

Meer informatie
Voor vragen over de actualiteitendagen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Dian van Baal, coördinator opleidingen, via 0492 – 50 66 66 of per e-mail via opleidingen@driessen.nl.

Bepaalde opleidingen zijn geaccrediteerd voor PE-punten door NIRPA.
Deelnemers aan onze actualiteitendagen kunnen in het kader van Permanente Educatie 70 K punten opvoeren.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.